067.669.551

Baby oprema

Informacije o plaćanju, dostavi i reklamaciji

Naša firma Group Trade d.o.o.  je jedini legalni uvoznik i distributer dječijih brendova BEXA, TAKO, JUNAMA, BABYDESIGN, ESPIRO, BOMIKO, KINDERKRAFT, BEBETTO, KUNERT, BERBER i AVIONAUT u Crnoj Gori, što vam garantuje sigurnost pri kupovini i naručivanju naših proizvoda.
Jedino za kolica koja su kupljena kod nas obezbjeđujemo garanciju, rezervne dijelove i servis.


Kupovinom ovih proizvoda kod NEOVLAŠCENIH prodavaca rizikujete da budete oštećeni.

Celokupnu našu ponudu kolica za bebe, kreveta za djecu, dječijih auto sjedišta i ostalu opremu možete pogledati u našoj prodavnici u ul. Avda Međedovića br.142 na Starom Aerodromu u Podgorici.

Proizvod koji naručujete od nas je apsolutno NOV i upakovan u originalnu kutiju. Garantujemo da proizvod nikada nije korišćen, posle fabričkih kontrola i testiranja Vi ste prva osoba koja će da ga koristi.

Garancija

Baby Shop  garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
Svi naši proizvodi posjeduju garanciju u trajanju od minimum 24 mjeseca.

Dostava

Proizvode koje ste poručili možete preuzeti u maloprodajnom objektu ili ih možemo poslati poštom/kurirskom službom. Rok isporuke je od 1 do 3 radna dana. Troškovi transporta i poštarine NISU URAČUNATI u cijenu proizvoda!

Troškovi dostave zavise od broja i težine paketa i kreću se od 5 eura pa naviše, cijena dostave zavisi isključivo od težine paketa koji poručujete (ukoliko želite da saznate cijenu dostave za određeni proizvod, molimo Vas da se konsultujete sa prodavcem prilikom poručivanja).

Rok isporuke
Rok isporuke je od 1 do 3 radnih dana, od datuma prijema porudžbine. U slučaju da neki proizvod nemamo na stanju, rok isporuke može biti i od 15 do 25 radnih dana nakon prijema vaše porudžbine.

Način plaćanja

Ukoliko proizvode naručujete putem interneta, plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja robe ili virmanski na naš žiro račun  520-30701-25  kod Hipotekarne banke. Ukoliko proizvode kupujete u našim prodavnicama, plaćanje možete obaviti u gotovini BEZ ODLOŽENOG PLAĆANJA.

Reklamacija

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo vas da u prisustvu kurira vizuelno provjerite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštecenja u obliku pocjepanih djelova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzimate. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

• Da ste dobili proizvod koji niste poručili
• Da ste dobli proizvod koji je oštećen
• Da ste dobili proizvod koji ne radi

U obavezi ste da nas obavjestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema putem mail-a. Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rješiti problem u vašu korist u najkraćem mogućem roku.

Roba sa defektom
U slucaju defekta obavezujemo se da vam proizvod zamjenimo, a sve troškove zamjene snosi Baby shop. Potrebno je da proizvod vratite u orginalnom pakovanju sa računom. Ukoliko je defekt nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

Roba sa garantnim listom
Ukoliko nakon određenog vremena korišćenja proizvod prestane sa radom u garantnom roku, molimo Vas da račun i garanciju obavezno čuvate dok traje garantni period jer bez njih nećete moći da ostvarite uslove iz garancije. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Ukoliko želite da uputite žalbu na neki proizvod, a nije ni jedna od već navedenih, molimo Vas da nas putem mail-a prodavnicazabebe@gmail.com obavjestite o tome. Baby Shop će Vam u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure, popraviti pokvareni uređaj, zamjeniti ga novim ili izvršiti povraćaj novca.


Povraćaj PDV-a stranim državljanima

Firma Group Trade d.o.o. nudi mogućnost povrata PDV-a stranim državljanima. Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom kupovine pokažete važeći pasoš i da popunite formular koji možete dobiti u svim našim prodavnicama. Po ovjeri dokumentacije od strane nadležnog carinskog organa Crne Gore, možete izvršiti povrat PDV-a.

O detaljima vezano za povrat PDV-a molimo Vas da se obratite našim zaposlenima u prodajnom objektu. Stopa PDV-a u Crnoj Gori iznosi 21%.