067.669.551

Baby oprema

Kinderkraft prenosivi krevetac Joy MINT

Dodaj u korpu 75.00 €
  • Opis
  • Galerija

Kinderkraft prenosivi krevetac JOY je savršeno rešenje za dijete i roditelje – kako tokom putovanja tako i u svakodnevnoj upotrebi. Savršen je za odmor, spavanje i igranje!

Karakteristike:
- Male dimenzije nakon sklapanja 76x20x20 cm
- Ručice koje pomažu djetetu da ustane, podigne se i usavršava ravnotežu
- Brzi sistem za sklapanje
- Dvostruka zaštita od slučajnog sklapanja
- Lako za nošenje: 2 točkića koji se mogu zaključati i torba sa otvorom za točkove
- Moderan dizajn
- 3 strane napravljene od mreže koja obezbjeđuje kontakt sa okolinom i mogućnost posmatranja djeteta
- Bočni ulaz sa mogućnošću zatvaranja
- Dimenzije dušeka 120x60 cm
- Stabilna i snažna čelična konstrukcija

Spavanje je veoma važan deo života djeteta. Garantuje pravilan, uravnotežen psihomotorni razvoj. Jednogodišnje dijete spava oko 14 sati dnevno. Joy prenosivi krevetac zahvaljujući svojoj strukturi pruža sigurnost već od prvih dana života. Čelični okvir sa ojačanom strukturom obezbjeđuje potpunu stabilnost, a mekani materijal pruža odgovarajuću zaštitu. Pored toga, prenosivi krevetac napravljen je od visokokvalitetnih tkanina koje su jednostavne za održavanje.

Jednostavno brzo sklapanje/odvijanje sa dvostrukom zaštitom od slučajnog preklapanja. Nakon preklapanja, prenosivi krevetac je veoma malih dimenzija (76x20x20x cm), a zahvaljujući posebnoj namjenskoj torbi sa otvorom za točkove vrlo je lak za transport.

Za udobnost djeteta i roditelja, bočni ulaz sa zatvaračem je idealan za svakodnevnu upotrebu. Druge strane su napravljene od mreža kako bi se osigurao kontakt sa okoliom i mogućnost posmatranja djeteta.

Prenosivi krevetac može služiti kao igralište za vaše dijete. Ima posebne ručke koje podstiču dijete na fizičku aktivnost čime će naučiti da ustane.* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.