067.669.551

Baby oprema

Kinderkraft stolica za ljuljanje FELIO yellow

Dodaj u korpu 68.00 €
  • Opis
  • Galerija

Kinderkraft stolica za ljuljanje FELIO je idealno rješenje za vaše dijete. Kombinuje funkciju stolice za ljuljanje i stolice za hranjenje.

Podešavanje položaja naslona obezbijeđuje vašem djetetu udobnost bilo da spava ili aktivno posmatra okolinu.

Stolica za ljuljanje FELIO je napravljena za korišćenje od rođenja. Proizvedeno je u skladu sa zahtevima evropskog sigurnosnog standarda EN 12790.

Karakteristike:

- Stolica za ljuljanje i stolica za hranjenje u jednom proizvodu
- Podešavanje naslona od sedećeg do ležećeg položaja
- Sigurnosni pojas u 3 tačke
- Jednostrana viseća igračkica za bebe
- 8 zvukova sa tri nivoa jačine zvuka
- Funkcija vibracije ljuljanja (3 nivoa)
- Čvrsta ali lagana struktura
- Lako sklapanje i odvijanje
- Za uzrast od 0+

Sjedište ima otpornu, mekanu dječiju prostirku- jorgančić čime možete da omotate bebu kada je potrebno. Takođe možete uključiti i umirujuću funkciju vibracije (moguće je 3 nivoa), kao i jednu od 8 melodija (kontrola jačine zvuka u tri koraka), omogućujući djetetu stimulaciju koja doprinosi razvoju.

FELIO stolica za ljuljanje opremljena je igračkom za bebe što će poboljšati koordinaciju i maštu djeteta. Igračke se mogu okačiti na stolicu za ljuljanje što će biti prava zabava za vašu bebu. Svaka igračkica stimuliše čula dodira i slušanja, pruža atraktivnu zabavu i što je najvažnije izmamiće osmjeh vašem djetetu! Položaj bebe je uvek bezbijedan i udoban. Beba je obezbijeđena sigurnosnim pojasom sa 3 tačke a vrlo jednostavno možete podesiti naslon od sedećeg do ležećeg u zavisnosti od potrebe.

Sa stabilnom laganom strukturom FELIO stolica za ljuljanje ne odgovara samo potrebama djeteta već i roditeljima. Stolica za ljuljanje se vrlo jednostavno može sklopiti – samo u nekoliko potreza. Obezbeđena je mrežom protiv komaraca što će štititi vaše dijete od insekata ukoliko ste na otvorenom.

FELIO stolica za ljuljanje je prijatna na dodir, udobna za korišćenje a pre svega bezbijedna. Stolica za ljuljanje FELIO je preporuka iz fabrike Kinderkrat za sve roditelje koji žele svom djetetu da pruže najudobnije!

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.