Proizvod je dodat u korpu

Povraćaj novca

Reklamacija

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo vas da u prisustvu kurira vizuelno provjerite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštecenja u obliku pocjepanih dijelova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzimate. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • Da ste dobili proizvod koji niste poručili
  • Da ste dobli proizvod koji je oštećen
  • Da ste dobili proizvod koji ne radi

U obavezi ste da nas obavijestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema putem mail-a. Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo riješiti problem u vašu korist u najkraćem mogućem roku.

Roba sa defektom

U slucaju defekta obavezujemo se da vam proizvod zamijenimo, a sve troškove zamjene snosi Baby shop. Potrebno je da proizvod vratite u orginalnom pakovanju sa računom. Ukoliko je defekt nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

Roba sa garantnim listom

Ukoliko nakon određenog vremena korišćenja proizvod prestane sa radom u garantnom roku, molimo Vas da račun i garanciju obavezno čuvate dok traje garantni period jer bez njih nećete moći da ostvarite uslove iz garancije. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Ukoliko želite da uputite žalbu na neki proizvod, a nije ni jedna od već navedenih, molimo Vas da nas putem mail-a prodavnicazabebe@gmail.com obavijestite o tome. Baby Shop će Vam u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure, popraviti pokvareni uređaj, zamijeniti ga novim ili izvršiti povraćaj novca.

Povraćaj PDV-a stranim državljanima

Firma Group Trade d.o.o. nudi mogućnost povrata PDV-a stranim državljanima. Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom kupovine pokažete važeći pasoš i da popunite formular koji možete dobiti u svim našim prodavnicama. Po ovjeri dokumentacije od strane nadležnog carinskog organa Crne Gore, možete izvršiti povrat PDV-a.

O detaljima vezano za povrat PDV-a molimo Vas da se obratite našim zaposlenima u prodajnom objektu. Stopa PDV-a u Crnoj Gori iznosi 21%.

Meni